Skip to content
Politică

Hunor: Există o oarecare presiune și nu neapărat asupra lui Ponta

" "

Kelemen Hunor a declarat în cadrul interviului acordat la B1 că de când a fost ales Klaus Iohannis există o oarecare presiune la nivel public și nu neapărat asupra lui Ponta, asupra căruia se spune că ar fi pusă o presiune ca urmare a arestării cumnatului său. Acesta a precizat că arestarea cumnatului premierului nu va influența soarta majorității.

„Ceea ce am văzut eu, și sigur nu cunosc dosarul, nu cunosc amănuntele, Victor Ponta nu e implicat în nici un fel în acest caz și contractul nu a fost semnat în perioada guvernului Ponta. Deci, mi-e greu să cred că din acest punct de vedere, undeva ar fi…Dar presiunea, sigur că este din noiembrie, din decembrie, de când a fost ales Klaus Iohannis există o oarecare presiune și nu neapărat asupra lui Ponta, ci asupra celor care au câștigat alegerile și în primul rând asupra președintelui Iohannis, fiindcă foarte mulți din cei care l-au votat pe președintele Iohannis s-au gândit că va veni și alt guvern”.

„Din acest punct de vedere, știți mai bine decât mine că există această așteptare din partea celor care l-au susținut și votat pe Iohannis”.

Sursa foto: http://magyarhirlap.hu/

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *