Ia sfârşit calvarul de pe Valea Prahovei. Ministrul Dezvoltării: În 3 luni sper să începem lucrările

dn1 trafic
Sursă foto: Facebook

În doi ani, vom circula pe noul drum, ruta altrenativă la Valea Prahovei, un calvar pentru şoferi care sunt nevoiţi să aştepte ore întregi în trafic.

Ministrul Dezvoltarii a afirmat că proiectul tehnic este gata și urmează organizarea șantierelor.

Adrian Veştea crede că in maximum trei luni va fi semnat ordinul de începere a lucrărilor, precizând totodată că procedurile birocratice sunt cele mai anevoioase.

„În trei luni sper să avem ordinul de începere al lucrărilor. se lucrează la proiectul tehnic. S-au stabiit culoarele de expropiere și urmează să avem inclusiv ordinul de începere a lucrărilor, un proiect cu care noi vom fi contemporani, în sensul că va fi implementat în 2 ani de zile. Este un termen care astăzi este real pentru că aveam un contract cu un grafic de execuție, un proiect tehnic finalizat, s-au realizat culoarele de expropiere, iar ceea ce urmează este implementarea proiectului în sine. Cele mai grele (…) sunt procedurile birocratice pe care, de cele mai multe ori, nu ai cum să le eviți, a arătat la TVR INFO, Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: