Skip to content
Ialomița Știri locale

Ialomiţa: 5 persoane au fost reţinute, după altercaţia cu bâte care a avut loc în apropierea localităţii Sineşti

Facebook/politia romana

Reprezentanţii IPJ Ialomiţa au anunţat că cinci bărbaţi cu vârşte cuprinse între 27 şi 41 de ani, toţi din localitatea Bărbuleşti, au fost reţinut de către poliţişti, după altercaţia cu bâte produsă sâmbătă în afara localităţii Sineşti.

Sursa citată precizează că cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere. Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul de sâmbătă, însă autorităţile au confiscat un pistol cu aer comprimat, bâte şi alte obiecte contondente.

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, toţi din localitatea Bărbuleşti, au fost reţinuţi de către poliţişti, urmare a unei altercaţii produse ieri, 24.10.2020, în afara localităţii Sineşti.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere”, arată un comunicat de presă al IPJ Ialomiţa.

În cursul zilei sâmbătă, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-o altercaţie, urmare a unui eveniment rutier produs în afara localităţii Sineşti. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar altercaţia a fost aplanată.

În urma altercaţiei, nicio persoana nu a fost rănită. În cadrul cercetărilor au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deţinere – un pistol cu aer comprimat, bâte, obiecte contondente, mai arată IPJ Ialomiţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *