Skip to content
Ialomița Știri locale

Ialomița: Anchetă a poliției după ce mai mulți pacienți au fost vaccinați doar pe hârtie

Poliţiştii din Ialomiţa s-au sesizat şi au început o anchetă după ce au constatat că există indicii conform cărora un registrator de la un centru de vaccinare din Slobozia ar fi eliberat adeverinţe de vaccinare false.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspector Ludmila Dascălu, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „abuz în serviciu”,  de către un bărbat din Slobozia, în calitate de registrator în cadrul unui Centru de Vaccinare din municipiul Slobozia.

„În urma verificărilor efectuate a reieşit că la un Centru de Vaccinare din municipiul Slobozia există 6 persoane care sunt înregistrate în aplicaţia R.E.N.V., însă nu au fost identificate formulare completate de către acestea şi de asemenea nu figurează în registrul de vaccinare al Centrului”, a declarat reprezentantul IPJ Ialomiţa.

În acest caz, cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *