Skip to content
Ialomița Știri locale

Ialomiţa: Patru elevi şi două cadre didactice, confirmaţi cu COVID-19

Inquam Photos/Alex Nicodim
" "

Patru elevi şi două cadre didactice din judeţul Ialomiţa au fost confirmate cu infecţie cu noul coronavirus, iar şapte clase, între care una de grădiniţă, au activitatea suspendată, potrivit news.ro.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa, Steluţa Mirea, patru elevi au fost epistaţi cu coronavirus şi s-a stabilit că ei au luat virusul în vacanţa de dinaintea debutului celui de-al doilea semestru, şi nu la cursuri.

" "

În cazul lor, şi părinţii sunt pozitivi la coronavirus.

De asemenea, două cadre didactice, o învăţătoare şi o educatoare, au fost depistate cu coronavirus, de la debutul celui de-al doilea semestru, când copiii au revenit în bănci.

„Avem 7 clase, de şcoli gimnaziale iar una de grădiniţă, cu cursuri suspendate din cauza cazurilor de coronavirus apărute. O doamnă învăţătoare e în izolare, dar copiii de la clasă vin la şcoală, locul ei este suplinit de o colegă. Într-un alt caz, o doamnă profesoară a avut toată săptămâna ore la gimnaziu, astfel că DSP Ialomiţa şi conducerea şcolii au decis suspendarea cursurilor pentru 14 zile”, a declarat şeful ISJ Ialomiţa, Steluţa Mitrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *