Skip to content
Ialomița Știri locale

Ialomița: Petreceri private, oprite de poliţişti. Valoarea totală a amenzilor a depășit 11.000 de lei

Facebook

Amenzi în valoare de 11.500 de lei au fost aplicate sâmbătă, 27 martie, de poliţiştii ialomiţeni pentru organizarea şi participarea la evenimente private în timpul pandemiei.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10:30, poliţiştii din Ţăndărei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuinţa unui femei în vârstă de 60 de ani este organizat un eveniment privat la care participă mai multe persoane.

Poliţiştii au identificat toţi participanţii, evenimentul fiind întrerupt, atât organizatorul cât şi alte 7 persoane fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 9.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020.

De asemenea, poliţiştii din Urziceni au descins într-o gospodărie, unde, în curte era organizată o petrecere în timpul pandemiei. Diostracţia a fost întreruptă, în exteriorul curţii fiind legitimate 15 persoane cărora le-a fost interzis accesul.

Totodată, în interiorul curţii au fost identificate 3 persoane ce au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie.

De asemenea, organizatorul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *