Skip to content
Ialomița Știri locale

Ialomița: Primarul municipiului Slobozia Dragoş Soare a fost infectat cu SARS COV 2.

Printr-o postare pe reţelele de socializare, primarul Dragoş Soare anunţă că a fost depistat cu infecţie cu noul coronavirus. Edilul şef anunţă că s-a testat zilele trecute, după ce a început să prezinte simptome specifice COVID 19, iar rezultatul testului a fost pozitiv.

M-am testat pentru că aveam câteva simptome uşoare şi mă simt în continuare bine, starea mea de sănătate fiind una mai degrabă bună. Sper ca situaţia să nu se agraveze în zilele următoare, dar probabil că ce a fost mai rău a trecut.„, a scris primarul.

În aceste condiţii, Dragoş Soare va sta în izolare timp de 14 zile.

Infecţia cu SARS-COV2 este un pericol real, care nu a trecut, deşi rata de incidenţă în Municipiul Slobozia a scăzut destul de mult în ultima săptămână. Vestea bună este că cele două centre de vaccinare care vor funcţiona în Slobozia sunt pregătite să funcţioneze şi că în curând va începe vaccinarea pentru persoanele cuprinse în etapa 2. „, a mai scris edilul şef din Slobozia.

În judeţul Ialomiţa, de la debutul pandemiei de coronavirus, 7039 de persoane s-au infectat cu coronavirus, incidenţa fiind, conform raportării de joi, de 1,74 cazuri la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *