Skip to content
Sport

Ianis Hagi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Jucătorul echipei naţionale de fotbal a intrat în izolare

Facebook.com/IanisHagi Facebook

Mijlocaşul Ianis Hagi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la Skopje, informează FRF. Fotbalistul a acuzat uşoare dureri de cap în cantonamentul echipei naţionale. Acesta a efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naţionalei, iar rezultatul este pozitiv.

Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până marţi, cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, Ianis efectuase cinci teste COVID, toate cu rezultat negativ. Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au efectuat şi ei testare rapidă. Potrivit sursei citate de News.ro, rezultatul este negativ pentru toţi trei.

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord, fiind necesar într-o astfel de situaţie un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat şi o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului.

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etpa a VI-a a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022.

2 comentarii la “Ianis Hagi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Jucătorul echipei naţionale de fotbal a intrat în izolare

  1. & Chiricheș un posibil vârf de atac cu Macedonia de Nord, demonstrând anterior și abilități tehnice, marcaj, presing și un bun joc cu capul și goluri înscrise, ?

  2. & Deci, dacă sunteți de părere că naționala de fotbal ar putea să îi atace pe macedonenii din nord și cu „țepușa lui Vlad”, Vlad Chiricheș, care a arătat în activitatea fotbalistică și reale calități ofensive, de atacant , ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *