Skip to content
Sport

Ianis Hagi e aproape de un transfer la Real Madrid

facebook

Publicaţia spaniolă Don Balon scrie că gruparea Real Madrid este gata să plătească suma de zece milioane de euro pentru transferul mijlocaşului Ianis Hagi, jucător aflat acum la Glasgow Rangers, unde a fost împrumutat de Genk.

Potrivit sursei citate, politica de transferuri a clubului madrilen se va schimba din cauza crizei economice provocate de pandemia de coronavirus. Astfel, în loc de vedete transferate pe sume mari, Real Madrid se va orienta către jucători tineri, cu potenţial ridicat, însă mult mai ieftini, aşa cum a fost cazul lui Marco Asensio, adus de la Mallorca pentru o sumă de aproape 4 milioane de euro, în 2014.

Don Balon scrie că, impresionat de evoluţiile din Liga Europa ale jucătorului, Florentino Perez, preşedintele Realului, a discutat deja cu Hagi jr. despre intenţia lui de a-l aduce pe Santiago Bernabeu.

Publicaţia spaniolă adaugă faptul că antrenorul Zinedine Zidane şi-ar fi dat acordul pentru transferul lui Ianis Hagi, scrie news.ro.

Totuşi, fiul lui Gheorghe Hagi, de asemenea fost jucător al Realului, ar putea ajunge mai întâi la echipa a doua a clubului merengue, antrenată de Raul, aşa cum a fost cazul altor fotbalişti promovaţi ulterior la prima formaţie, ca Vinicius, Rodrygo sau Reinier.

În contractul de împrumut al internaţionalului român de 21 de ani, clubul Glasgow Rangers are o opţiune de cumpărare definitivă pentru cinci milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *