Ianis Hagi nu mai e dorit nici de Alaves, nici de Rangers

Ianis Hagi
Sursa foto: Facebook - Ianis Hagi

Criza prin care trece Ianis Hagi la Alaves se prelungește. Dacă anul trecut antrenorul Luis Garcia îl mai încerca pe român, în ultima vreme, internaționalul „tricolor“ a pierdut bătălia pentru un loc în echipa bască. În 2024, mijlocașul român nu a fost folosit deloc în 6 partide ale formației sale.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Alaves de la Rangers până în vară, pentru a-și relansa cariera, dar mai rău și-a îngropat-o. „Românul a fost cu mult sub așteptări de fiecare dată când a primit șansa“, a fost concluzia presei spaniole, în timp ce scoțienii au anunțat că nici echipa de care aparține nu îl mai vrea înapoi.

Spania, o povară pentru fotbalist

„Diferența de influență pentru naționala României și cea pentru Alaves nu putea fi mai evidentă. În urmă cu doar câteva luni, el a fost cel care a trimis România la Euro 2024, cu o finalizare frumoasă împotriva Israelului. De altfel, în ultimele patru apariții pentru «tricolori», Hagi are patru contribuții decisive. Sunt mult mai multe decât are în LaLiga – doar un assist în ultimele 16 apariții.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: