PSnews

Lifestyle

Iar vine CANICULA: temperaturile ajung la 37 de grade Celsius

radiotimisoara.ro

Meteorologii avertizează asupra unui noul val de caniculă ce va cuprinde ţara săptămâna aceasta, urmând să fie înregistrate marţi temperaturi maxime de 37 de grade Celsius în anumite zone.

Disconfortul termic va fi din ce în ce mai accentuat în multe zone din ţară, scrie luni Mediafax.

„Luni după amiază temperaturi de peste 35 de grade în partea de sud-vest a ţării, acolo şi indicele temperatură-umezeală va depăşi acel prag critic de 80 de unităţi. Temperaturi în schimb în creştere şi în celelalte zone. Vârful acestei perioade, la nivelul întregii ţări, va fi ziua de marţi, atunci când în aproape toată ţara, temperaturile maxime vor trece de 30 de grade, iar în Crişana, Banat, în sud-estul Transilvaniei, în Oltenia, în bună parte din Muntenia aşteptăm temperaturi maxime de 35-37 de grade, iar pentru zona Banatului posibil în jur de 38 de grade”, a declarat meteorologul Teodora Cumpănaşu pentru agenția citată.

Pe de altă parte, în a doua parte a săptămânii, vom avea parte de temperaturi în scădere în multe zone din ţară, cu ploi în toată ţara.

În București, se vor înregistra temperaturi în creştere, în jur de 34 de grade Celsius luni după-amiază, 35-36 grade Celsius marţi miercuri după-amiază.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi