PSnews

Lifestyle

Iarnă în toată regula! Circulația pe mai multe drumuri naționale, închisă

northeastupdates.co.uk

Iarna a revenit și a pus stăpânire pe întreaga țară. Mai multe drumuri naționale au fost închise.

Este și cazul DN 24A Murgeni – Fălciu, DN 2F Vladia – Ivăneşti şi DN 11A Podu Turcului – Bârlad, închise, vineri dimineaţa, din cauza zăpezii abundente şi a viscolului puternic.

Potrivit autorităţilor, pe DE 581 se circulă cu dificultate în mai multe puncte, atât din cauza sulurilor de zăpadă (în localităţile Crasna, Simila, Satu Nou), cât şi din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil în zona Dobrina.

„Prefectul judeţului, Isabel Bogdan, este prezent în zonă şi coordonează activităţile de deszăpezire şi degajare a carosabilului, în vederea facilitării accesului autovehiculelor. Probleme sunt pentru TIR-urile care se deplasează către Vama Albiţa”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

Potrivit acestuia, un stâlp de înaltă tensiune este rupt pe raza localităţii Simila, alimentarea cu energie electrică fiind întreruptă.

Judeţul Vaslui se află sub Cod portocaliu de ninsoare abundentă şi vânt, până pe 21 aprilie la ora 09,00.

Mai mult, drumul naţional care face legătura între municipiile Piatra Neamţ şi Roman a fost închis traficului rutier, vineri dimineaţă, începând cu ora 07,00, a declarat, pentru AGERPRES, subprefectul Iulian Jugan.

Și autostrada A1 a fost închisă vineri dimineaţă, între kilometrii 106 şi 120, în urma unor tamponări cauzate de polei, traficul rutier fiind deviat prin municipiul Piteşti.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi