Iarna s-a întors în România! A nins puternic în mai multe zone ale țării, iar ANM anunță că precipitațiile se extind

Sursa foto: Pixabay

A nins puternic noaptea trecută în mai multe zone ale țării. Iar meteorologii spun că zonele în care apar precipitațiile se extind.

Deși zilele trecute temperaturile au depășit de 30 de grade, fiind asemănătoare celor unor zile călduroase de vară, vremea s-a schimbat radical. Valorile termice au scăzut deja în aproape toate zonele țării, iar ploile și-au făcut simțită prezența. Însă nu doar ploile, ci și ninsorile. A nins ca în povești în mai multe zone din țară, și s-a depus strat de zăpadă.

”Din Apuseni, buna dimineața! A venit iarna! A nins si ninge în continuare în Apuseni. Nu trebuie sa ne mire episodul acesta de ninsoare. Este încă dreptul ei calendaristic. Vara, vara draguța, s-a grăbit sa își facă apariția”, spune un internaut într-o postare pe o rețea socială.

Și nu doar în Apuseni a nins. Zăpada s-a depus și în județul Cluj. În Galeria Foto de mai jos puteți vedea imagini surprinse în județul Cluj, în zona localității Răchitele.

”Una caldă, una rece… De la 22 de grade la 0 grade. În mai puțin de 24 de ore”, au scris și reprezentanții unei cabane din Mărișel.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL