METEO Iarna se întoarce în forță: vin ninsorile și frigul

Sursa foto: Unsplash

Vremea intră într-un proces de răcire, iar precipitațiile pun stăpânire pe România. La munte sunt așteptate ninsori, în timp ce în restul regiunilor va ploua abundent. Conform meteorologilor, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice pentru această dată.

Vineri, 15 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice pentru această dată.

În regiunile sud-sud-vestice nebulozitatea va fi persistentă și local vor fi precipitații, predominant ploi pe parcursul zilei, iar noaptea și sub formă de lapoviță și ninsoare. În vestul și nord-vestul teritoriului vor fi și perioade cu cer degajat, iar în rest cerul va fi mai mult noros și doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare.

La munte, local și temporar va ninge. Vântul va prezenta intensificări în Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei și în cea mai mare parte a Moldovei, în general cu viteze de 45…55 km/h, dar la intensitate mai redusă, pe parcursul zilei și în regiunile vestice, iar în rest va sufla slab și moderat.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: