Iaşi/ Premierul Ciolacu: După 15 ani, în sfârşit s-au pornit lucrările la cele trei spitale regionale

Sursă foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu şi-a manifestat, vineri, satisfacţia faţă de începerea lucrărilor de construcţie a celor trei spitale regionale de urgenţă din Iaşi, Craiova şi Cluj.

Aflat pe şantierul viitorului spital regional de la Iaşi, Ciolacu a declarat că spitalele regionale sunt cele mai importante investiţii în domeniul sanitar din România.

„După 15 ani, în sfârşit, chiar dacă avem şi machete, şi panouri, avem şi un şantier în lucru în spate. După 15 ani, în sfârşit s-au pornit cele trei spitale regionale. A fost o muncă de echipă şi a Agenţiei ANDIS (nr. – Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate), şi a Ministerului Sănătăţii şi am reuşit totuşi să deblocăm, din punctul meu de vedere, cele mai importante investiţii din domeniul sănătăţii, cele trei spitale regionale: acesta de la Iaşi, cel de la Cluj şi cel de la Craiova”, a afirmat Ciolacu.

El speră ca lucrările la noul spital de la Iaşi să fie finalizate înainte de termenele prevăzute în contract, respectiv finalul anului 2028.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: