Skip to content
Iași Știri locale

Iași: Trei noi focare de COVID-19, două fiind la spitale/ Internările la Institutul Regional de Oncologie, sistate

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Trei noi focare de COVID-19 au fost raportate în judeţul Iaşi, două dintre ele fiind la unităţi medicale: Spitalul Providenţa şi Institutul Regional de Oncologie, la acesta din urmă fiind luată decizia de a sista internările, anunţă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi. Un alt focar este la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, unde au fost confirmaţi 27 de elevi şi două cadre didactice, potrivit news.ro.

Potrivit DSP Iaşi, în judeţ au fost raportate trei noi focare de COVID.

Astfel, la Spitalul Providenţa, la blocul alimentar au fost confirmate cu noul coronavirus trei angajate, acestea fiind izolate la domiciliu. Totodată, s-a făcut dezinfecţia bucătăriei.

Un alt focar este la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi, la Secţia Chirurgie Oncologică, unde au fost confirmate nouă persoane: şase cadre medicale şi trei pacienţi. Aici au fost sistate internările şi au fost testaţi toţi pacienţii şi personalul medical.

Cel de-al treilea focar este la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, unde au fost confirmate 29 de persoane: 27 de elevi şi două cadre didactice. Persoanele pozitive au fost izolate la domiciliu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *