Skip to content
Iași Știri locale

Iaşi: Un nou flux de vaccinare fără programare deschis la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară

Facebook/RO Vaccinare

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (USAMV) anunţă atât publicul mediului academic universitar, dar şi pe ceilalţi ieşeni că a deschis încă un flux de vaccinare cu serul Pfizer/BioNTech, destinat persoanelor care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19, fără programare.

Potrivit sursei citate, toate persoanele cu vârsta peste 16 ani care doresc să se vaccineze sunt invitate să se prezinte la Centrul de vaccinare cu cartea de identitate sau paşaport, inclusiv sâmbăta şi duminica, programul fiind între orele 8,00 şi 19,30.

La Centrul de vaccinare de la USAMV Iaşi funcţionează şi fluxul de vaccinare cu serul AstraZeneca. Centrul de vaccinare a devenit operaţional din februarie 2021, unde lucrează o echipă profesionistă care a organizat spaţiile puse la dispoziţie de universitate, pentru imunizarea propriu-zisă şi supravegherea post-vaccinare.

1 comentariu la “Iaşi: Un nou flux de vaccinare fără programare deschis la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *