Skip to content
Iași Știri locale

Iaşi: Un tramvai a deraiat, fără însă a exista victime

Un tramvai a deraiat duminică după-amiază în Iaşi, fără a se înregistra victime, conducerea companiei locale de transport anunţând demararea unei anchete pentru a stabili cauzele producerii incidentului.

Tramvaiul rula pe traseul 9, iar în apropierea intersecţiei din Podu Roş a sărit de pe şine, rulând apoi câţiva metri pe asfalt. Un călător a declarat jurnaliştilor că în mijlocul de transport s-a creat panică, pentru că s-a produs un zgomot puternic, dar că nici un pasager nu a fost rănit.

La faţa locului au sosit echipaje ale ambulanţei, însă nu a fost necesară intervenţia medicilor. Una dintre variantele luate în calcul ar fi că şinele de tramvai nu ar fi fost curăţate complet după ce strada respectivă a fost asfaltată. Potrivit News.ro, circulaţia tramvaielor prin zonă a întreruptă timp de câteva zeci de minute.

Tramvaiul a fost repus pe şine de echipele de muncitori din cadrul companiei de transport. Conducerea companiei de transport Iaşi a anunţat că a demarat o investigaţie pentru a stabili dacă a fost vorba de o manevră greşită a vatmanului sau dacă au existat unele probleme la calea de rulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *