Skip to content
Iași Știri locale

Iaşi: USAMV începe anul uiversitar la jumătatea lunii septembrie. Primul semestru, în sistem mixt, on-line şi faţă în faţă

Facebook
" "

Consiliul de Administraţie al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Iaşi anunţă, miercuri, că anul universitar 2020-2021 va începe pe 14 septembrie, pentru toate formele de învăţământ, primul semestrul urmând să se desfăşoare atât on-line cât şi faţă în faţă, arată un comunicat al instituţiei.

Potrivit deciziei Consiliului de Administraţie al USAMV Iaşi, la studiile de licenţă, la toate facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie, studenţii de la învăţământ cu frecvenţă vor participa la cursuri doar on-line.

" "
" "

În primele şapte săptămâni din semestrul I, studenţii din anii I şi II vor efectua activităţi didactice practice precum laboratoare şi seminarii, faţă în faţă, iar studenţii din anii III şi IV vor efectua aceste activităţi didactice on-line.

În ultimele şapte săptămâni din primul semestru studenţii de la licenţă, învăţământ cu frecvenţă, din anii III şi IV vor efectua activităţi didactice practice – laboratoare şi seminarii, faţă în faţă, iar studenţii din anii I şi II vor efectua aceste activităţi didactice on-line.

La facultatea de Medicină Veterinară, în primele şapte săptămâni din semestrul I, din subgrupele A, din toţi anii de studii, vor efectua activităţi didactice practice faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele B, din toţi anii de studii, vor efectua aceste activităţi on-line.

În ultimele şapte săptămâni din primul semestru, studenţii din subgrupele B, din toţi anii de studii, vor efectua activităţi didactice practice faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele A, din toţi anii de studii, vor efectua aceste activităţi didactice on-line, scrie agerpres.ro.

În ceea ce priveşte învăţământul la distanţă, Consiliul de Administraţie al USAMV Iaşi a decis ca toate activităţile didactice pentru studenţii de la ciclul de licenţă, învăţământ la distanţă, să se realizeze majoritar on-line, aceştia urmând a fi convocaţi de 2-3 ori la sediul facultăţilor pentru activităţi faţă în faţă.

La masterat, toate activităţile didactice se vor desfăşura on-line, cu excepţia unor lucrări practice care, pe baza unei programări aprobate de conducerile facultăţilor, se vor desfăşura faţă în faţă.

La doctorat, cei din anul I vor desfăşura activităţile didactice doar on-line.

Doctoranzii din anii II şi III vor desfăşura activităţi de cercetare în laboratoare, câmpuri didactice, ferme etc. conform planului individual de pregătire.

Cazarea în căminele USAMV se va face în perioada 10 – 13 septembrie, doar pentru studenţii din anii I şi II, pentru o perioadă de şapte săptămâni. La sfârşitul acestei perioade, pe 29 – 30 octombrie, se vor decaza, iar activităţile didactice se vor desfăşura on-line, de la domiciliu.

Studenţii din anii III şi IV, care în primele şapte săptămâni vor desfăşura activităţi didactice doar on-line, se vor caza în perioada 30-31 octombrie şi vor începe activitatea practică faţă în faţă.

La Medicină Veterinară, subgrupele A, din toţi anii de studiu, se vor caza în perioada 10-13 septembrie, pentru şapte săptămâni, urmând a se decaza pe 29-30 octombrie. Studenţii din subgrupele B, din toţi anii de studiu, se vor caza în intervalul 30-31 octombrie şi vor începe activităţile didactice de laborator faţă în faţă, pentru ultimele şapte săptămâni ale semestrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *