ICI București a organizat evenimentul „Digitalizare și Inovare în administrația publică”.

ICI București
ICI București / sursa: Facebook

Joi, 22 februarie 2024, ICI București, împreună cu Ghidul Primãriilor, a organizat evenimentul „Digitalizare și Inovare în administrația publică”, arată ICI București într-o postare pe pagina de Facebook.

„Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a precizat în deschidere: „Mă bucur că sunteți prezenți în număr așa mare, demonstrând un angajament puternic pentru inovare și adaptabilitate în era digitală. Vă invit să urmăriți cu atenție exemplele de digitalizare, deoarece reprezintă un pas important către o administrație publică mai modernă și mai orientată spre nevoile cetățenilor. Am convingerea că această zi va fi nu doar informativă, ci și inspirațională, iar discuțiile noastre ne vor conduce spre soluții concrete și durabile pentru provocările pe care le întâmpinăm în era digitală.”
În cadrul evenimentului, peste 40 de unități administrativ-teritoriale au descoperit cum pot să beneficieze de tehnologii precum blockchain și NFT pentru a-și îmbunătăți serviciile publice și pentru a construi un brand puternic pentru orașul sau comuna pe care o reprezentau”, arată ICI București .

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: