ICI București și Ministerul Familiei, acord privind colaborarea în domeniul dezvoltării tehnologiei digitale

foto: ICI Bucuresti

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București și Ministerul Familiei au semnat un parteneriat pentru colaborarea în privinţa dezvoltării de tehnologii digitale. 

„Astăzi, 17.01.2024, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse au semnat un acord de parteneriat strategic privind colaborarea în domeniul dezvoltării de tehnologii digitale”, anunţă ICI Bucureşti.

Prin această asociere, cele două instituții își propun să promoveze inovația în domeniul tehnologic și să contribuie la avansarea cercetării în informatică.

Parteneriatul creează premisele pentru dezvoltarea și implementarea unor soluții inovatoare în cadrul proiectelor care vizează diverse aspecte ale societății, în conformitate cu obiectivele Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.
Domnul Adrian-Victor Vevera, Directorul General al ICI București, a declarat: „Suntem entuziasmați să începem această colaborare strategică cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Împreună, contribuim la dezvoltarea societății printr-un angajament comun în domeniul digitalizării.”

Acest parteneriat reprezintă un pas semnificativ în direcția consolidării legăturilor dintre mediul academic și instituțiile guvernamentale pentru a aborda provocările actuale și viitoare ale societății.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL