Skip to content
Politică

Identitatea Liberală – un nou proiect în mediul online

După cunoscutele site-uri PSnews.ro și PeBloguri.ro, Inventus Research lansează un nou proiect: Identitatealiberala.ro.
 
O platformă independentă politic, portalul Identitatealiberala.ro se definește a fi un spațiu echilibrat de dezbatere autentică a doctrinei și principiilor fundamentale ale liberalismului.
Identitatealiberala.ro nu se vrea a fi un site de cotidian, ci unul de doctrină şi de istorie, dedicat personalităților care au marcat parcursul României. Astfel, cel de-al treilea proiect al Inventus Research își propune să abordeze dintr-o nouă perspectivă evenimentele istorice care au marcat România de-a lungul anilor.
Un site de opinie doctrinară și dezbatere, Identitatealiberala.ro este deschis atât oamenilor politici de dreapta și celor care au proiecte în această zonă, cât și persoanelor de alte orientări ideologice.
Noul produs Inventus Research își propune să traducă, în cheie doctrinară, gesturile și evenimentele care vor avea loc începând cu anul electoral 2016, un an plin de provocări.

1 comentariu la “Identitatea Liberală – un nou proiect în mediul online

  1. Ceva nu se leaga. Se declara independent politic dar se numeste: identitate liberala. Parca nu are logica.Deja intuim pentru cine va face propaganda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *