Skip to content
Știri locale Vaslui

Ieri la Brăila, azi la Vaslui: Încă un șofer de microbuz școlar prins băut la volan

Poliţiştii din Vaslui au oprit în trafic un bărbat care conducea un microbuz școlar, deși se afla sub influenţa alcoolului.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Vaslui, în timp ce acţionau pe raza comunei Ştefan cel Mare, au oprit pentru control un microbuz şcolar. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, se afla în timpul serviciului, iar în urma testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vaslui.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional și, totodată, i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioadă de 90 de zile.

La momentul opririi, în microbuzul şcolar nu se mai aflau elevi, șoferul fiind prins după ce ia lăsat pe elevi la şcoală.

Ieri, poliţiştii din Brăila au prins în trafic un alt şofer de microbuz şcolar care conducea băut. Autovehiculul era gol, dar şoferul urma să preia un grup de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *