Skip to content
Politică

Ieşire indignată după excluderea din PNL. Paleologu se pretinde liberal autentic, omiţând să spună că provine din PDL

Ieşire indignată după excluderea din PNL. Deputatul Theodor Paleologu se pretinde liberal autentic, omiţând să spună că provine din fostul PDL, adică din unul dintre urmaşii FSN-ului de la începutul anilor ’90, FSN pe care el însuşi îl critică, după cum puteţi citi mai jos.

Amintim că, în şedinţa de miercuri a Biroului Politic Naţional (BPN) al PNL, deputatul Theodor Paleologu şi senatorul Cristian Bodea au fost daţi afară din partid, după ce criticaseră dur partidul, din cauza eşecului de la alegerile locale din Capitală.

Theodor Paleologu a declarat la RFI că nu are ce să-şi reproşeze şi că liderii PNL vor plăti la alegerile parlamentare din toamnă „cu vârf şi îndesat”.

Mă aşteptam să se întâmple şi am spus deja că e o imbecilitate. Este reacţia tipică a liderilor slabi, care se tem pentru propria poziţie, nu sunt în stare să asume responsabilităţi şi atunci îl dau afară pe ăla care a avut dreptate. E un abuz nemaipomenit, o mare porcărie să dai afară din Partidul Liberal un Paleologu, este o enormă impietate faţă de istoria Partidului Naţional Liberal – exact ce te aşteptai de la nişte USL-işti şi de la nişte FSN-işti. Este o enormă greşeală politică, pe care o vor deconta la toamnă cu vârf şi îndesat, vor scădea sub 8% cu garnitura de persoane pe care o au pentru alegerile de la toamnă„, a afirmat Paleologu.

1 comentariu la “Ieşire indignată după excluderea din PNL. Paleologu se pretinde liberal autentic, omiţând să spună că provine din PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *