Skip to content
Politică

Ieșire surprinzătoare de la vârful PNL: Noi toți îi mulțumim lui Orban pentru Transalpina EXCLUSIV

newsar.ro

Vedeți mai jos ce om de la vârful PNL a avut joi o ieșire surprinzătoare cu privire la posibila punere sub urmărire penală a lui Ludovic Orban în dosarul Transalpina 3.

CITIȚI ȘI: UPDATE Prima reacție / Foc sub scaunul lui Orban: se redeschide dosarul Transalpina SURSE

Este vorba despre deputatul de Alba Florin Roman, vicepreședinte al PNL pentru regiunea Centru. Parlamentarul a calificat drept „fake news” eventuala punere sub urmărire penală a lui Orban. Mai mult: Roman i-a mulțumit șefului de partid în numele județului pe care îl reprezintă pentru construirea șoselei Transalpina.

„E un fake news! Cel puțin până la ora actuală, n-am văzut niciun fel de calitate a lui Orban; doar că Orban era ministru pe vremea aia. N-are nicio calitate în dosar! Dacă era ceva, vă dați ceva că Antena 3 ar fi spus imediat. Deci declarația mea asta e: Ludovic n-are nici măcar calitate de martor. Noi, toți cei din Alba, îi mulțumim pentru că a făcut Transalpina și îi vom mulțumi toată viața pentru asta”, a declarat Florin Roman pentru PSnews.ro.

Același parlamentar liberal s-a arătat surprins și de potențiala includere în speța de la DNA a lui Varujan Vosganian, ex-ministrul PNL-ist al Economiei și Finanțelor din cabinetul Călin Popescu-Tăriceanu.

„Nu știu ce treabă are Varujan cu Transalpina: nu era beneficiar, nu era finanțator… Așa că nu văd care ar fi calitatea lui acolo”, a încheiat Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *