Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ieșirea USRPLUS de la guvernare, criticată inclusiv din PSD: Acest partid a dezamăgit extrem de mult, cei care i-au votat regretă enorm acum

Inquam Photos/Octav Ganea

Invitată în studioul ”Puterea Știrilor”, deputata PSD Oana Florea a criticat ieșirea de la guvernare a USRPLUS, fiind de părere că a fost o ”chestiune de orgolii motivată de banii dați către autoritățile locale” .

”A fost ca un bulgăre de zăpadă. A început cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a continuat cu acești bani din PNDL, iar apoi cu ministrul Justiției, Stelian Ion, și cu lupta pe justiție și numirea procurorilor și apoi a fost o chestiune de orgolii: „ noi vrem la guvernare, dar fără Florin Cîțu”. Păi cum vine treaba asta?! Ori vrei, ori nu vrei. Nu te cramponezi de o persoană.

Eu am mai stat de vorbă cu oameni care îmi spuneau că văd USR-ul ca un partid de oameni tineri, ieșiți din spuma mării, fără un trecut controversat și sperau că aceștia vor face și vor drege. Acești oameni regretă enorm acum că au votat USR și consideră că acest partid a dezamăgit extrem de mult și într-adevăr, dacă vă uitați la rezultate unde sunt?! Pe nicăieri.

Ne-am cramponat cu PNRR și îmi aduc aminte declarațiile din luna martie a domnului Ghinea: facem, dregem, în două săptămâni îl avem și iată că s-a făcut septembrie și nici acum nu știm la ce și-a asumat statul român responsabilitatea și ce condiționalități trebuie să îndeplinim pentru a primi acei bani?! De ce e secret?! Vreau și eu să știu. Vă dați seama că s-au angajat la ceva și cred că avem dreptul să știm, ce tot atâta secretomanie?!”, spune Oana Florea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *