IGPR – 620 de persoane din Sistemul Informatic Schengen, depistaţi în România

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în decurs de o săptămână, 753 de persoane, 45 de autovehicule şi 37 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen, anunţă marţi IGPR care precizează că 133 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor.

”În perioada 22 – 28 decembrie 2023, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 753 de persoane, 45 de autovehicule şi 37 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen. Astfel, au fost localizate pe teritoriul ţării noastre 620 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, conform IGPR.
Poliţiştii români au pus în aplicare 16 mandate europene de arestare, au depistat 95 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau şederii pe teritoriul Schengen, 214 persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi 10 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: