Skip to content
Societate

IGPR: Tânărul suspectat de crima dublă de la Iaşi, prins la Roma

news.ro

Poliţia Română anunţă că tânărul suspectat de uciderea unui student marocan şi a prietenei acestuia, la Iaşi, a fost prins la Roma, în urma cooperării cu autorităţile din Italia.

„Prin cooperarea dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia (Poliţia Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracţiunea de omor, din judeţul Iaşi. Cel în cauză a fost localizat şi reţinut, în Roma”, a transmis Poliţia Română.

Tânărul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi fusese dat în urmărire de către poliţişti. El este acuzat de omor şi a fost arestat în lipsă. Poliţia Română a anunţat, luni, că a fost dat în urmărire El Bourkadi Ahmed Sami, cetăţean canadian născut în 25-06-2001, domiciliat în judeţul Iaşi.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

”S-a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor”, a transmis Poliţia Română.

Autorităţile au publicat şi semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 m; faţă ovală, ochi negri; ten măsliniu, păr negru. Tânărul poarta barbă.  Tânărul, de origine marocană, este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi.  Surse oficiale afirmă că suspectul s-ar fi prezentat la spital pentru a fi pansat, după care ar fi fugit din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *