Skip to content
Politică

„Îl țin acolo în vârf degeaba!” Caramitru, un nou atac dur la fostul șef, Dan Barna. Care este motivul

USR
" "

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, nu a ratat ocazia să îl taxeze dur pe fostul șef. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Caramitru a criticat dur prezența liderului USR în emisiunea gazetarului Ion Cristoiu.

„Eu zic sa meargă Dan si la Sputnik. Si după sa se împrietenească și cu Felix Voiculescu ce naiba.

" "
" "

Greu la deal cu șef micuț. Ce sa le fac dacă îl țin acolo in vârf degeaba”, a scris Caramitru pe Facebook.

Surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro că prezența lui Barna în emisiunea lui Cristoiu i-a scandalizat și pe cei din USR. O parte din USR-iști acuză, în mai multe mesaje pe grupul de Facebook „Poiana lui Iocan”, că Dan Barna vrea să distrugă partidul.

Însă, precizăm că nu este prima „palmă” pe care Barna o primește de la Caramitru, după ce acesta a încetat să îl consilieze. În urmă cu câteva zile, Caramitru l-a taxat dur pe Barna după ce președintele USR-iștilor l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis pe tema Ținutului Secuiesc.

Caramitru susținea la acea vreme că, în loc de schimbare de direcție spre esență, „USR a ajuns doar în lupte fratricide și poziții publice greșite”.

DETALII AICI: S-a rupt lanțul de iubire. Andrei Caramitru îl atacă dur pe Barna: Incredibilă ieșirea lui. Bezna minții!

Amintim că președintele USR, Dan Barna, a anunțat în aprilie anul trecut că renunță la Andrei Caramitru care î era consilier de patru luni. Picătura care a umplut paharul a fost o postare a lui Caramitru în care a afirmat că locul parlamentarilor PSD, ALDE și UDMR este ”la pușcărie sau în exil unde să moară de foame”.

Într-o postare pe forumul intern de discuții al USR, Dan Barna scria: „am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des”, iar „Andrei nu are nevoie de o titulară de consilier al meu pentru a conta”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *