Skip to content
Politică

Ilan Laufer o acuză de propagandă mincinoasă pe Violeta Alexandru

psnews.ro

Fostul ministru Ilan Laufer face o nouă acuzație la adresa Guvernului Orban. El o acuză pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, că își face imagine pe munca și proiectele de dezvoltare ale antreprenorilor.

Doamna ministru Violeta Alexandru a rezolvat toate problemele românilor. A majorat pensiile părinților și bunicilor noștri și alocațiile copiilor și acum a pornit să își facă imagine pe munca și proiectele de dezvoltare ale antreprenorilor.

Doamna ministru Violeta Alexandru a rezolvat toate problemele românilor. A majorat pensiile părinților și bunicilor…

Publicată de Ilan Laufer pe Marţi, 23 iunie 2020

Și nu ezită, în inconștiența ei crasă, să se și laude cu asta, chiar pe pagina ei de Facebook.

Agenții economici din România nu au nevoie să le faceți dumneavoastră vizite de curtoazie, doamnă ministru!

Au nevoie de susținere concretă, reală, substanțială din partea guvernului. De mai bine de 2 luni tot amenințați o țară întreagă cu planul guvernului de redresare și reconstrucție economică. Doar amenințați.

Mediul de afaceri este matur, doamnă ministru! Știe foarte bine ce are de făcut și a demonstrat că bâlbâielile guvernului, din care faceți parte, mai mult îl încurcă.

Comunitatea de business din România a știut, atunci când dumneavoastră i-ați oprit activitatea, producându-i pagube economice ce cu greu vor putea fi recuperate, să se reorienteze, să se adapteze noilor condiții impuse de SARS-CoV-2, să salveze atât afacerea cât și locurile de muncă ale propriilor angajați.

Nu mai mințiți! Veniți cu sprijin concret, imediat pentru mediul de afaceri, doamna ministru Alexandru!„, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *