Skip to content
Ilfov Știri locale

Ilfov: Carantina, prelungită cu 14 zile pentru comuna Dobroeşti. Incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns la 10,23 la mia de locuitori

economica.net
" "

Măsura de carantină zonală a fost prelungită cu 14 zile pentru comuna ilfoveană Dobroeşti, începând de joi, de la ora 22.00. Rata de infectare cu COVID-19 este de 10,23 de cazuri la mia de locuitori la Dobroeşti.

Prefectura Ilfov a anunţat că, în urma analizei de risc făcută de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, în şedinţă extraordinară, o hotărâre privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Dobroeşti, cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni.

" "
" "

Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Astfel, şeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis ordinul privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dobroeşti, cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni, începând din 8 aprilie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în 22 aprilie, ora 22:00. Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 raportată joi este de 10,23 la mia de locuitori, la Dobroeşti.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *