Skip to content
Ilfov Știri locale

Ilfov: Comuna Dragomireşti-Vale intră în carantină de marţi seară pentru 14 zile

Inquam Photos/George Calin
" "

Comuna Dragomireşti-Vale intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile începând de marţi seară, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov.

Ordinul şefului DSU, secretar de stat dr. Raed Arafat, stipulează instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dragomireşti-Vale, cu satele aparţinătoare Dragomireşti-Vale, Dragomireşti-Deal şi Zurbaua, judeţul Ilfov, de marţi, de la 22,00, până pe 13 aprilie, la aceeaşi oră.

" "
" "

Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 946.647 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 845.357 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.204 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.257. Dintre acestea, 1.405 sunt internate la ATI.

În judeţul Ilfov, rata de incidenţă este cea mai mare din ţară, respectiv 9,12 cazuri de infectare la 1.000 de locuitori.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *