Skip to content
Ilfov Știri locale

Ilfov: Focuri de armă pe o stradă dintr-o comună. Unul dintre cei doi agresori a fost reţinut

Facebook/politie

Bărbatul în vârstă de 21 de ani care tras trei focuri în plan vertical cu un pistol pe o stradă din satul Cozieni, din judeţul Ilfov, a fost reţinut entru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii oraşului Voluntari au reţinut bărbatul în vârstă de 21 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept, urmând ca în cursul zilei de astăzi,  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale”, a transmis IPJ Ilfov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal pentru infracţiunile de ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului Buftea.

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă, luni, după ce au fost sesizaţi că doi bărbaţi au aruncat spre o femeie cu cărămizi, în timp ce mergea pe stradă, iar unul a tras trei focuri în plan vertical cu un pistol. Agresorii au fost identificaţi, fiind luaţi în custodia Poliţiei, informează news.ro.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orelor 12:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte şi trage cu pistolul. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase pentru efectuarea de activităţi specifice, urmând să se stabilească situaţia de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis luni IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, după primele verificări, s-a stabilit că apelanta ar fi fost ameninţată de către 2 bărbaţi, în vârstă de 48 şi 21 de ani, care, totodată, ar fi aruncat cu pietre în direcţia ei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, în plan vertical, cu un pistol.

”De asemenea, cei 2 bărbaţi au fost identificaţi de poliţişti. În acest moment, se află în custodia poliţiştilor din Voluntari”, a mai precizat IPJ Ilfov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *