Skip to content
Ilfov Știri locale

Ilfov: În 17 localități au fost suspendate activitățile din interior a restaurantelor și a cafenelelor

tripadvisor.com
" "

Activitatea la interior a restaurantelor și cafenelelor din 17 localități ale județului Ilfov este suspendată pentru o perioadă de 14 zile, începând de sâmbătă, ca urmare a faptului că incidența cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2 a depășit din nou pragul de 3 la mia de locuitori, potrivit B1 TV.

Avem 17 localități în care s-a depășit 3 la mie în ceea ce privește numărul de infectări cu virusul SARS-CoV-2. Măsurile au intrat în vigoare de astăzi (sâmbătă, n.r.), de la ora 00:00.

" "
" "

Hotărârea a fost dată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de ieri. Activitatea restaurantelor și cafenelelor va fi închisă la interior, va fi permisă doar la terase”, a declarat Tudorel Zamfir, prefectul județului Ilfov.

Totodată, vor avea activitatea suspendată și operatorii din sectorul jocurilor de noroc.

Localitățile ilfovene în care incidența depășit pragul de 3 la mia de locuitori sunt următoarele: Balotești, Berceni, Bragadiru, Chiajna, Ciorogârla, Clinceni, Corbeanca, 1 Decembrie, Dobroești, Moara Vlăsiei, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni, Ștefăneștii de Jos, Tunari și Voluntari.

În ultimele 24 de ore, în Ilfov, oamenii legii au aplicat 175 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară individuală sau, după caz, a interdicțiilor de deplasare.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *