Skip to content
Ilfov Știri locale

Ilfov: Pelerini, opriţi de forţele de ordine la intrarea în localitatea Cernica

Facebook
" "

Zeci de maşini şi chiar autocare cu pelerini au fost oprite de către jandarmi la intrarea în localitatea Cernica din judeţul Ilfov, unde duminică este sărbătorit Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica. Localitatea este în carantină de la 1 aprilie. însă mulţi dintre cei care au încercat să vină în pelerinaj la mănăstire nu ştiau acest lucru.

Potrivit Digi24, la intrarea în localitate s-a format o coadă de zeci de automobile cu oameni care au dorit să vină în pelerinaj la mănăstire. Jandarmii nu permit intrarea în localitate decât a locuitorilor comunei sau a celor care au un motiv întemeiat de a intra în localitate. Potrivit sursei citate, a fost oprit de la intrarea în Cernica şi un autocar cu pelerini.

" "
" "

Cei care au dorit să meargă la pelerinaj s-au arătat revoltaţi de faptul că nu i-a informat nimeni că localitatea este în carantină. Decizia de a pune comuna în carantină a fost luată însă de la data de 1 aprilie.

Prefectura Ilfov a anunţat vineri, 10 aprilie, măsuri de verificare a respectării interdicţiilor impuse de autorităţi privind deplasarea/circulaţia în localităţile în care a fost instituită măsura de carantinare zonală în localităţile aflate în carantină, printre care şi Cernica.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *