Skip to content
Ilfov Știri locale

Ilfov: Se închid școlile în Chiajna

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Autoritățile din județul Ilfov au decis să suspende activitatea didactică care presupune prezență fizică a elevilor în unitățile de învățământ din localitatea Chiajna. Măsura va intra în vigoare luni și a fost luată după ce rata de infectare a trecut de șase persoane la mia de locuitori.

Instituția Prefectului – Județul Ilfov anunță că duminică a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată o hotărâre privind adoptarea modificării scenariului de funcționare pentru unitățile de învățământ din localitatea Chiajna, județul Ilfov.

" "
" "

„Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 26/14.03.2021, începând cu data de 15.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezență fizică la nivelul unităților de învățământ din localitatea Chiajna, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ se va desfășura online”, scrie în decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *