Skip to content
Politică

Ilie Bolojan, despre Florin Cîţu: Ceea ce s-a întâmplat în această perioadă nu i-a consolidat autoritatea

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan a declarat, vineri, la Europa FM, că ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă nu i-a consolidat autoritatea liderului PNL Florin Cîţu. Potrivit liderului judeţean, campania electorală internă prea lungă a dat senzaţia că ”guvernanţii se ocupă de lucruri paralele cu agenda publică”.

Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor a afirmat că lucrurile care au avut loc în ultima perioadă nu au fost ”foarte inspirate”.

”Este cât se poate de clar că PNL, fiind guvernare, nu avea nevoie de o competiţie care să dureze câteva luni. Una este să fii în opoziţie şi să faci competiţii interne cât mai spumoase, cât mai lungi, ca partidul să mai dea o ştire publică, alta este să fii în guvernare şi aceste lucruri să macine guvernarea. Şi se dă senzaţia, chiar dacă nu s-a întâmplat asta, că guvernanţii se ocupă de lucruri paralele cu agenda publică. Asta duce la scăderea autorităţii. Iar dacă un om de decizie nu mai are autoritate, este greu să livreze perfomanţă”, a spus Ilie Bolojan la Europa FM.

Întrebat dacă Florin Cîţu mai are autoritate, Ilie Bolojan a spus că „ceea ce s-a întâmplat în această perioadă nu i-a consolidat autoritatea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *