Skip to content
Sport

Ilie Năstase iese la rampă în scandalul momentului: ”Nu este adevărat!”

www.tvr.ro
" "

Fostul tenismen, Ilie Năstase, duminică seara, într-o intervenție prin telefon, la emisiunea „Sinteza Zilei”, de la postul de televiziune Antena 3, a făcut o serie de precizări referitoare la scandalul cu polițiștii în care este implicat.

„Dânșii erau ascunși la ieșirea din Parcul Herăstrău. Au trecut nu știu câte mașini, doar pe mine m-au oprit”, a spus Năstase.

" "
" "

Mai mult, Năstase a infirmat zvonul că ar fi refuzat să se legitimeze. De asemenea, mărturisește că a urcat la volan fiind în stare de ebrietate.

Nu e adevărat că nu am vrut să mă legitimez. Eram în mijlocul străzi, m-am dus cinci metri în față. Ați observat că eu nu l-am înjurat pe polițist până nu a tras de mine? Ați pus întregistrarea. Eu aveam portofelul în mână să scot actele. Mi-a scos centura, nu am mai avut timp să-i dau portofelul. Am recunoscut că am băut. Am suflat în aparat. Dacă am recunoscut că am băut, de ce să nu suflu. Era necesar să mă aresteze?”, a mai spus Năstase, potrivit Antena3.ro

 

" "

1 comentariu la “Ilie Năstase iese la rampă în scandalul momentului: ”Nu este adevărat!”

  1. Pai daca ai recunoscut ca ai baut, esti vinovat! Ca si mine, ca si alt cetatean roman, gasit in aceeasi ipostaza! Stii, de mic erai recalcitrant, Nasty, dar acum cred ca ai sarit cumva calul! Stii, multi dintre acesti politisti, trebuie sa- si intretina familia! Si atunci, aplica legea, tu ai incalcat- o! Suporta deci, consecintele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *