Skip to content
Showbiz

Ilie Năstase, în pragul celui de-al cincilea divorţ: Răbdarea mea a luat sfârşit  

Inquam Photos / George Călin

Ilie Năstase este în prag de divorț. Soția lui, Ioana, a depus actele la Judecătoria Constanța și așteaptă anunțarea primului termen.

Ioana a anunțat pe Facebook că răbdarea ei a luat sfârșit și că pune punct căsătoriei cu Nasty.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!!

Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată aceasta perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!”

Ilie Năstase (75 de ani) este la cincea căsătorie.

Prima lui soție a fost un model belgian, Dominique Grazia, cu care s-a însurat pe când avea 26 de ani. Căsătoria a rezistat un deceniu, iar cuplul a făcut și un copil, o fată, pe Nathalie.

Năstase s-a căsătorit în 1984 cu actrița americană Alexandra King. Ei au adoptat doi copii, pe Nicholas și pe Charlotte, care au rămas alături de mama lor după separare.

17 ani a durat căsătoria dintre Ilie Năstase și Alexandra King. Ei au divorțat în 2002.

În 2004, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu. Mariajul a ținut până în 2010, iar Amalia i-a dăruit două fete, pe Alessia și pe Emma Alexandra.

A urmat apoi Brigitte Sfăt, pe care Ilie Năstase a luat-o de soție în 2013. În 2018, și această poveste cu năbădăi s-a încheiat oficial cu un divorț, scrie ziare.com.

În fine, Ioana Simion a fost ultima mireasă a lui Ilie Năstase. Însă această relație se anunță a fi și cea mai scurtă. Cuplul s-a căsătorit în luna aprilie a anului 2019, iar finalul lui 2021 poate aduce divorțul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *