Skip to content
Sport

Ilie Năstase, reacții după rezultatele României la Rio

www.tvr.ro

Ilie Năstase, reacții după rezultatele României la Rio

Astfel, fostul mare tenismen Ilie Nastase sustine ca Romania a obtinut atatea medalii la Jocurile Olimpice cate investitii s-au facut in sport. In schimb, acesta crede ca Simona Halep ar fi putut aduce inca o medalie de aur.

" "

„Cat am investit atat avem, daca investeam mai mult aveam alte rezultate. Astea sunt rezultatele. Daca aveam infrastructura in Romania sa se antreneze inainte de Olimpiada era si mai bine.

Eu cred ca noi am avut acum sportivi de locurile 5-9, nu de locul 1-4 si totdeauna am avut. E foarte putin o medalie de aur. Pacat ca Simona (Halep – n.red.) ar fi putut juca si poate mergeam la o medalie de aur, dar daca ea a decis asa, e decizia ei”, a spus Nastase, potrivit Ziare.com

Acesta cere ca Legea sportului sa fie schimbata complet: „Amendamente si rectificari nu ajuta la nimic, e proasta de la inceput”.

„Trebuie sa copiem o lege care merge bine in Spania sau Franta si sa o aplicam la noi. Dar noi nu vrem sa avansam. Privatii trebuie sa ajute si sa li se reduca din taxe, toti ar veni. Sunt multi oameni care fac bani buni in Romania, dar sa-i dea asa si sa mai plateasca si taxe, nu-i convine. Trebuie sa gasim o lege prin care sa se reduca din taxe”, a mai spus Ilie Nastase.

Romania a obtinut un singur titlu olimpic la Rio, prin echipa de scrima, precum si o medalie de argint si trei de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *