Skip to content
Politică

DOCUMENT Ilie Năstase și Mădălin Voicu, cerere la Parchetul General în cazul Turcescu

Deputatul PSD, Mădălin Voicu, și senatorul PC, Ilie Năstase, au depus o cerere la Parchetul General prin care solicită câteva lămuriri procurorului general în cazul lui Robert Turcescu. Cei doi au declarat că încearcă să primească astfel o soluție ”mai aproape de adevăr”.

”Am cosiderat ca trebuie sa stim daca s-a luat vreo masura sau s-a luat in discutie autodenuntul lui Turcescu. Declaratia ar putea deveni periculosă pentru că este vorba de siguranța națională pentru că lucrurile care sunt acolo nu trebuie făcute publice nici de Turcescu, nici de Băsescu. Problema mai importantă este că acest mod de a intoxica si de a denatura vine tocmai de la președintele României Traian Băsescu, dar dumnealui nu ar trebui nici macar sa insinueze ca ar sti vreun nume, indiferent daca e vorba de Turcescu sau un alt candidat la prezidențiale”, a declarat Mădălin Voicu.

SESIZARE

„Așteptăm un răspuns, este o cauză pentru care noi milităm. Părerea mea este că Turcescu este un gen de măscărici care își dorește să fie sprijinul unor oameni cu probleme pshiatrice”, a declarat Mădălin Voicu.

Fostul tenismen le-a prezentat reporterilor şi propriul său livret militar, susţinând că cel publicat de Robert Turcescu este un fals şi că jurnalistul nu poate fi militar.

Citește și: Reacția lui Robert Turcescu după sesizarea făcută de Năstase și Voicu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *