Ilie Sârbu anunță artificiile PSD pentru a-i asigura victoria lui Ponta

Liderul senatorilor social- democrați, Ilie Sârbu, a oferit un interviu celor de la RFI în care a explicat cum vede acesta bătălia de pe segmentul de dreapta, dar și micile artificii pe care le pregătesc cei din PSD pentru a îi asigura victoria prezidențială lui Victor Ponta,

„Aşa cum arată dreapta la ora actuală, nu sperie pe nimeni. Bătălia se dă pe zona de dreapta şi e destul de dură, mai dură decât poate ne aşteptam noi, între candidate care au fost prietene, între candidaţi care au fost în acelaşi partid. Oamenii nu sunt foarte convinşi, ai partidului, vorbesc de membri. Nici PNL-ul nu are un entuziasm deosebit, PDL-ul nici atât. N-au o situaţie foarte clară”, a explicat liderul PSD.

„N-avem emoţii, pentru că am văzut cum arată dreapta (…). Noi avem sarcina, noi, ca activ al partidului, noi, ca alianţă, să facem ceea ce trebuie să facem în aşa fel încât candidatul nostru în turul doi să nu aibă probleme. Să facem şi anumite alianţe, dacă mai e cazul, cu anumite partide mai mici, ONG-uri, o să vedem”, a mai precizat Ilie Sârbu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: