Skip to content
Politică

Ilie Sârbu, atac dur la Iohannis. „Stă la masă cu baronii și cu corupția”

Liderul senatorilor social-democrați, Ilie Sârbu, a lansat un atac dur la candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

Acesta îl acuză pe Iohannis că face scut în jurul liberalului Aristotel Căncescu, afirmând că „stă la masă cu baronii și cu corupția”.

„Adevarata fata a domnului Klaus Werner Iohannis si a „lucrului bine facut” se vede in aceste zile, in contextul retinerii pentru coruptie a liberalului Aristotel Cancescu. Romanii pot vedea acum politicianismul si dublul limbaj al candidatului ACL. In vreme ce vorbeste despre un presedinte cinstit, care nu urmareste interesele baronilor si ale gastilor de partid, domnul Iohannis sta la masa cu baronii si cu coruptia. Procedeaza exact ca Traian Basescu, vorbind despre problemele altora, fara a vedea mizeria din propria-i curte. Domnul Klaus Werner Iohannis face, prin tacerea sa, scut in fata lui Aristotel Cancescu. Prezidentiabilul ACL are obligatia sa spuna romanilor daca este de acord cu comportamentul colegilor sai de partid cu probleme penale. Domnul Iohannis trebuie sa spuna ce are de gand sa faca cu oamenii corupti din „echipa sa de profesionisti”, se arată în comunicatul remis redacției PSnews.ro

 Aristotel Căncescu a fost reținut de procurorii DNA pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri, 6 octombrie, după ce aceștia au efectuat percheziții atât la Consiliul Județean cât și la locuința acestuia.
Căncescu este acuzat de fapte de corupție, procurorii urmând să solicit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *