Skip to content
Internațional

Imagine emoţionantă din Israel. Doi paramedici au fost surprinşi când se roagă: unul cu faţa spre Mecca, celălalt către Ierusalim

facebook

Doi paramedici din Israel au oferit una dintre cele mai puternice fotografii din perioada crizei de coronavirus, potrivit CNN.

Avraham Mintz şi colegul său Zoher Abu Jama au fost surprinşi în unul dintre puţinele momente de pauză în timp ce rugau. Mintz este evreu aşa că s-a aşezat cu faţa către Ierusalim, în timp ce Jama este musulman şi s-a îndreptat către Mecca.

Cei doi paramedici tocmai veniseră de la o intervenţie din sudul oraşului Be’er Sheva unde o femeie în vârstă de 41 de ani acuza grave probleme respiratorii. Anterior răspunseseră apelului unui bătrân în vârstă de 77 de ani care le solicitase ajutorul, scrie CNN.

„Pentru cei doi paramedici, care lucrează împreună de două sau trei ori pe săptămână, acest moment nu este ceva ieşit din comun. Pentru toţi ceilalţi, imaginea poate reprezenta o sursă de inspiraţie în mijlocul unei pandemii”, au notat jurnaliştii, potrivit Adevarul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *