Skip to content
Politică

Imaginea zilei! Un senator PMP a fost adus cu ambulanța la votul pe moțiune: Am vrut să dovedesc un lucru VIDEO

Senatorul PMP Cristian Lungu a ajuns  cu ambulanţa, joi, la Parlament, pentru a vota moțiunea de cenzură depusă de opoziție. Politicianul, vizibil bolnav, a coborât din maşină şi a fost aşezat într-un scaun cu rotile, pentru a fi dus în sala de plen, unde ar urma să înceapă votul asupra moţiunii.

Momentul a fost transmis în direct de canalul de Facebook al PMP:

El a spus că imediat după vot se va întoarce la Cluj Napoca pentru a fi operat.

Au existat câteva voci care au ajuns și la urechile mele că aș ascunde o trădare prin neapariția mea. Am vrut să dovedesc un lucru. A fost decizia mea. Doctorul m-a obligat să dau două declarații. După moțiune mă întorc la Cluj, să mă operez”, a declarat Cristian Lungu.

Politicianul a mai precizat că operația era programată miercuri seara.

Moțiunea de cenzură semnată de 237 de parlamentari se dezbate începând cu ora 10 în plenul reunit al Parlamentului. Documentul a fost inițiat de partidele din Opoziție și a fost semnat de parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, Pro România și ALDE. Moțiunea a fost semnată și de patru parlamentari PSD și de un parlamentar al minorităților naționale. Pentru ca Executivul condus de Viorica Dăncilă să fie demis, Opoziția are nevoie de 233 de voturi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *