Skip to content
Politică

Imagini cât mii de cuvinte din oraşul Pantelimon. Starea cutremurătoare a drumurilor după 8 ani de administraţie Marian Ivan (VIDEO)

Vedeţi, în cele ce urmează, unele imagini care fac cât mii de cuvinte. Mai precis, este vorba despre starea cutremurătoare a drumurilor din Pantelimon (cel mai bogat oraş de pe lângă Bucureşti), după 8 ani de administraţie marca Marian Ivan.

Articolul de faţă ar trebui să înceapă cu întrebarea: „Vă mai amintiţi ultimul dumneavoastră coşmar?” Locuitorii din Pantelimon şi-l amintesc instantaneu, pentru simplul motiv că îl au în faţa ochilor în fiecare zi. Ne referim aici la o realitate cât se poate de palpabilă, care eclipsează orice discuţie despre programe, doctrine şi alte abstracţiuni. Este vorba despre starea drumurilor din localitate. Oricât ai încerca să vorbeşti despre nuanţe, viziuni, perspective ş.a.m.d., când ţi se înfundă cizma în noroi până la gleznă, cu totul altfel se vede şi, mai ales, se simte politica.

Ne găsim în anul 2016. Cât de greu să fie să asfaltezi nişte drumuri într-un oraş a cărui suprafaţă nu depăşeşte 69 de kilometri pătraţi, mai ales în contextul în care eşti primar de aproape opt ani? Cum să mai organizezi sărbători populare, dacă pe artişti îi dai jos din autocar direct în mocirlă? Şi, în special, cum să mai ajungă ambulanţele la cazurile de maximă urgenţă, dacă maşinile riscă să dispară cu totul, înghiţite de gropi şi de nămol?

Ca o paranteză: cu astfel de drumuri, parcă ţi-e şi teamă să mai ieşi din casă – darămite să mai faci traseism politic, cum a făcut primarul Marian Ivan în 2014 (de la PNL la PSD), folosindu-se de binecunoscuta OUG 55!

Ca să nu mai lungim vorba, vă lăsăm să vizionaţi materialul de mai jos, publicat, miercuri, pe pagina de Facebook a PNL Pantelimon. Ne vedem nevoiţi să facem ultima precizare: aceea că imaginile nu sunt de pe front, ci din cel mai mare şi mai bogat oraş din imediata apropiere a capitalei europene Bucureşti.

1 comentariu la “Imagini cât mii de cuvinte din oraşul Pantelimon. Starea cutremurătoare a drumurilor după 8 ani de administraţie Marian Ivan (VIDEO)

  1. Vai, dar vin liberalii sa ne salveze suntem salvați !
    Ma rog liberalii corciți cu pedeliști, dar tot salvatorii șpăgii sunt.
    Rezultatul e perfect, întocmai ca un copil născut în urma relațieiI ( felației) din Stalin și Hitler.

    P.S. Vai de voi…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *