Imagini cu închisoarea în care a fost dus Cherecheș, cea mai modernă din Bavaria

Sursă foto: Facebook / Cătălin Cherecheș

După ce a fost capturat, Cătălin Cherecheș a fost dus într-un penitenciar de maximă siguranță, cel mai modern din Bavaria, cu tehnologie modernă anti evadare. Germanii au scanner pentru monitorizarea bătăilor inimii deținuților, astfel încât să detecteze dacă încearcă cineva să scape inclusiv prin sistemul de evacuare a rufelor murdare.

Este cea mai protejată închisoare din Bavaria. Are ziduri înalte de 6 metri, la fel și gardurile. 200 de camere sunt instalate pentru a-i monitoriza pe deținuți. Închisoarea are cele mai moderne tehnologii de securitate. Clădirile sunt proiectate în formă de Y pentru a evita comunicarea nedorită între prizonieri. Are spațiu pentru aproximativ 600 de deținuți.

Sursa foto: profimedia images

Are si scanner de monitorizare a batailor inimii, destinat să împiedice prizonierii să se strecoare prin poartă într-un cărucior de spălătorie. Facilitățile exterioare și interioare sunt codificate pe culori, pentru o coordonare și o orientare mai bună pentru deținutii care nu vorbesc limba germană. Germanii au presupus că o să găzduiască și deținuți străini, așa cum este Cherecheș.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL