Skip to content
Politică

GALERIE FOTO – Imagini din culisele dezbaterii Ponta- Iohannis. Ce nu s-a văzut la TV

Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au confruntat, marti seara, la Realitatea TV, in prima dezbatere electorala. Momente memorabile nu au fost doar pe micul ecran, ci si in culise, unde cei cei doi contracandidati au venit insotiti de staff-urile de campanie sau apropiati.

Realitatea TV a prezentat imagini inedite din culisele emisiunii. Una dintre fotografii o infatiseaza pe sotia premierului Victor Ponta,Daciana Sarbu, care priveste vizibil emotionata cum cei doi lanseaza atacuri sub centura.

poza culise


In culise s-a aflat si Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al campaniei lui Victor Ponta, cea care a stat alături de soția premierului, Daciana Sârbu.

 

Rareș Bogdan și soția premierului Victor Ponta, Daciana Sârbu
daciana_45351100


La dezbaterea de marti seara, cei doi contracandidati au folosit lovituri sub centura, replici acide si ironii, vorbind mai mult despre teme de imagine decat despre problemele Romaniei.Printre subiecte s-au numarat casele detinute de fiecare, pensia soacrei candidatului ACL, acuzatii de necunoastere a legii sau vizitele in strainatate pe bani publici.In timp ce Victor Ponta a venit cu cifre la el, cifre pe care le-a citit la fiecare interventie, Klaus Iohannis a discutat mai mult la modul general despre temele propuse de moderator.

sursa foto: realitatea.net și obiectiv.info
DEZBATERE ELECTORALA - REALITATEA TV DEZBATERE ELECTORALA - REALITATEA TV DEZBATERE ELECTORALA - REALITATEA TV DEZBATERE ELECTORALA - REALITATEA TV DEZBATERE ELECTORALA - REALITATEA TV
sursa foto: Mediafax 

1 comentariu la “GALERIE FOTO – Imagini din culisele dezbaterii Ponta- Iohannis. Ce nu s-a văzut la TV

  1. Domnilor, nu absenta cifrelor din raspunsurile lui iohannis a fost problema, ci faptul ca raspundea in sloganuri fara continut si dovedea ca habar nu are de nimic. Omul asta NU pricepea ce este intrebat. El nu cunoaste limba romana si nu intelegea sensul intrebarilor. Poate ar trebui sa i se aduca un traducator si sa fie intrebat in limba germana si sa raspunda in limba germana. Poate ca asa nu este atat de handicapat intelectual. Eu cred ca el incearca sa isi traduca in germana o intrebare si apoi sa traduca din germana in limba romana raspunsul. Pentru ca nu detine subtilitatile de limba romana isi traduce gresit si intrebarea si raspunsurile. Ambele in mod eronat. Are grave probleme de cultura politica. El recita papagaliceste dintr-un program scris de alti din care nu pricepe nimic. Are grave probleme de logica si mari deficiente de gandire si exprimare. Singurul lucru pe care l-a invatat bine in limba romana sunt injuraturile. Cred ca la un concurs de injuraturi in limba romana ar avea sanse sa castige. Are alura perfecta a unei paiate care va fi trasa pe sfori de anturajul portovcaliu, basist. O catastrofa de politruk…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *