Skip to content
Dolj Știri locale

Imagini ȘOCANTE! Bătaie cu bâtele în plină stradă VIDEO

13 persoane au fost reţinute, luni, de poliţiştii doljeni, în urma scandalului din 9 decembrie de la Calafat, atunci când mai multe persoane au provocat o încăierare, iar un poliţist chemat să restabilească ordinea a fost agresat.

Poliţiştii au făcut, luni, 12 percheziţii la locuinţele mai multor persoane din municipiul Calafat, 13 bărbaţi din localitatea respectivă fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe.

Ei sunt acuzaţi că, în 9 decembrie, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei din Calafat şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, participând şi la o încăierare.vDe asemenea, acestia ar fi lovit un bărbat, din aceeaşi localitate, potrivit digi24.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de bărbaţi la săvârşirea faptelor.vCele 13 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca marţi să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Atenție! Imagini șocante. AICI puteți viziona întraga încăierare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *