Skip to content
Politică

Imagini spectaculoase de la întâlnirile inculpaților din dosarul Microsoft.Lider PDL, fotografiat în timp ce primea o pungă cu euro.FOTO

" "

Jurnalistul Antena3, Mihai Gâdea, a prezentat duminică seară o serie de imagini explozive de la întâlnirile organizate la hotelul deținut de Dorin Cocoș și la care participau personaje extrem de importante din politică și nu numai.

Zeci de fotografii realizate între 2009 şi 2014 arată cum se realiza circuitul şpăgii în tandemul Udrea-Cocoş. Nume importante, oameni care sunt acum în spatele gratiilor, dar şi afacerişti implicaţi în dosare penale grele veneau mereu în acelaşi loc: hotelul lui Dorin Cocoş, notează antena3.ro.

" "
" "

În imaginile realizate în faţa hotelului lui Dorin Cocoş apar Gheorghe Ştefan, Claudiu Florică, Florin Popescu, Tiberiu Urdăreanu şi Răzvan Murgeanu.

„Baronul de Dâmboviţa” Florin Popescu a fost fotografiat în faţa hotelului lui Dorin Cocoş, în timp ce primea o pungă cu bani, mai notează antean3.ro.

Imagini de la întâlnirile celor care ar fi luat şpagă în dosarul Microsoft:

florica 2 a3 florica 3 a3 florica a3 florin popescu a3

florin popescu bani a3 gheorghe stefan a3

urdareanu a3 masina ambasada rusiei la bucuresti a3 masina ambasada rusiei la bucuresti a3.jpg 2 murgeanu poze anaf sacose bani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *